Om os

Arbejdet i Drejerinden og Værkstedsfejeren er et godt samspil mellem Lone og Anders Mandrup Stidsen. Vi har hver vores forskellige evner og erfaring. Lone har arbejdet design og formidling af designforskning og er bl.a. uddannet folkeskolelærer, tekstildesigner fra Designskolen Kolding og siden Ph.d.. fra Ingeniørvidenskab i Aalborg. Siden 2017 har Lone arbejdet med trædrejning og opøvet håndværksmæssige kvalifikationer og i september 2018 startede vi produktionen og salg af kunsthåndværk her på adressen i Ejlby.

Anders har været i en branche af disponering, ledelse, transport hvor han har mange år på bagen som selvstændig. Som sidebeskæftigelse har Anders altid haft interessen for maskiner, og renovering af disse.

Sammen er vi Drejerinden og Værkstedsfejeren og har en stor interesse i upcycling og genanvendelse af materialer som andre ikke har set værdien i. I November 2023 opgraderede vi det håndværksmæssige niveau ved at ansætte Johan. En dygtig ung mand som allerede har stor erfaring og viden om snedkerier og drejerier.
Vi producerer
 kunsthåndværk og design i eget navn på værkstedets maskiner i Ejlby forhenværende forsamlingshus og sælger det fra vores butik i Ejlby gamle Brugsforening.

Vi tilbyder også at producere for andre og indgå i samarbejder omkring produktudvikling. 

Alt sammen foregår lige midt mellem Bogense, Otterup og Søndersø på Nordfyn.