Om os

Arbejdet i Drejerinden og Værkstedsfejeren er et godt samspil mellem Lone og Anders Mandrup Stidsen. Bag os har vi forskellig erfaring med os. Anders har været i en branche af disponering, ledelse, transport hvor han har mange år på bagen som selvstændig. Som sidebeskæftigelse har Anders altid haft interessen for maskiner, og renovering af disse. Lone har arbejdet med formidling, designforskning og er bl.a. uddannet tekstildesigner fra Designskolen Kolding og siden Phd. fra Ingeniørvidenskab i Aalborg. Gennem en årrække har Lone arbejdet med trædrejning og opøvet håndværksmæssige kvalifikationer og sammen tilbyder vi at producerer trædrejning for private såvel som designere eller arkitekter der ønsker mindre produktioner. Vi udfører også vores eget kunsthåndværk på værkstedet.

FORHANDLERE

DREJERINDEN OG VÆRKSTEDSFEJEREN

Vi forhandler produkterne fra Værkstedet på Ejlbyvej 53, 5471 Søndersø. Du er velkommen til at sende en mail på info@drejerinden.dk eller på tlf 31237008.


Vi holder åbent efter aftale.  

Drejerinden & Værkstedsfejeren - v. Lone og Anders Mandrup Stidsen - Ejlbyvej 53 - 5471 Søndersø - + 45  4534 3400 / +45 3123 7008 - info@drejerinden.dk